Friday 19 October 2012

မုန္လာဥရဲ႕စြမ္းအင္

 မုန္လာဥရဲ႕စြမ္းအင္

 by NANG KHA YEA on 20.10.2012

မုန္လာဥတြင္ပါေသာ ႏိုက္ထရိတ္ဓာတ္ ေသြးတိုးျခင္းကို က်ဆင္းေစႏိုင္

မုန္လာဥတြင္ ပါဝင္ေသာ ႏိုက္ထရိတ္ဓာတ္သည္ ေသြးတိုးျခင္းကို က်ဆင္းေစႏိုင္ေၾကာင္း သုေတသီမ်ားက ေျပာၾကားသည္။


မုန္လာဥကို ဟင္းခ်က္၍ စားသံုးသည္ ျဖစ္ေစ၊ ႏိုက္ထရိတ္ေဆးျပားမ်ား ေသာက္သံုးသည္ ျဖစ္ေစ ေသြးတိုးက် ေစႏိုင္ေၾကာင္း အေမရိကန္ႏွလံုးႏွင့္ ေသြးေၾကာဆိုင္ရာ ေဆးဂ်ာနယ္၌ ေဖာ္ျပသည္။

ႏိုက္ထရိတ္ဓာတ္သည္ ဟင္းသီးဟင္း႐ြက္တို႔တြင္ အမ်ားဆံုး ပါဝင္တတ္သည္။ မုန္လာဥတြင္ ႏိုက္ထရိတ္ဓာတ္မ်ား ပါဝင္ေနသျဖင့္ ႏွလံုးႏွင့္ဆိုင္ေသာ ေရာဂါမ်ား ကုသရာ၌ ပိုမိုထိေရာက္စြာ ကုသႏိုင္လိမ့္မည္ဟု သုေတသီမ်ားက ေမွ်ာ္လင့္ထားသည္။

ကမာၻေပၚတြင္ အရြယ္ေရာက္သူ ၂၅ ရာခိုင္ႏႈန္းမွာ ႏွလံုးႏွင့္ဆိုင္ေသာ ေရာဂါမ်ား ျဖစ္ပြားလ်က္ရွိသည္။ ၂၀၂၅ ခုႏွစ္အေရာက္တြင္ ထို႔ထက္ပိုလာႏိုင္သည္ ဟုဆိုသည္။
 New
Mg Mandalay
source >>>http://www.facebook.com/

No comments:

Post a Comment